Hirdetés

Vizes környezetbe illeszthető az MSI SeaHawk EK X jelzésű GTX 1080 Ti-je

Menetrendnek megfelelően érkezik a szlovén cég vízhűtőjével felszerelt kiadás.

Az MSI követi a GTX 1080 Ti esetében is a korábban már jól bevált receptet, azaz elsőként piacra dobja a Corsairral közösen fejlesztett, AIO hibrid vízhűtéssel ellátott SeaHawk modellt, majd nem sokkal később érkezik az EKWB fejlesztését hasznosító SeaHawk EK X, és ez kizárólag egy már létező vízhűtéses környezetbe bírható helyes működésre. Ugyanezt eljátszották a GeForce GTX 1080 esetében is, így nem meglepő, hogy most a GTX 1080 Ti változat van a soron.


[+]

Az alapot vélhetően most is a Gaming X modell nyomtatott áramköri lapja adja, erre kerül a szlovén gyártó nikkelezett blokkja, melynek tetejét részben akril, részben pedig egy fémlap (sárkányos motívummal, a változatosság kedvéért) fedi, így csak részben lehet látni a csatornákat. Amire érdemes figyelni, hogy a kártya szélessége a G1/4-es csőcsatlakozások számára fenntartott résszel együtt 170 milliméter.


[+]

Mint már említettük, van némi hasonlóság a léghűtéses GTX 1080 Ti Gaming X kiadással, és erre bizonyíték az is, hogy a SeaHawk mindhárom választható profiljának (Silent, Gaming, OC) órajele egyezik vele – a 11 GB GDDR5X órajeléhez most sem nyúltak. Természetesen nem hiányzik az RGB világítás sem, mely a hátlapi emblémában kapott helyet, ráadásul ez is integrálható az MSI-féle Mystic Light rendszerbe.

Az MSI egyelőre árat nem közölt, de várhatóan most is vaskos felárat kérnek érte, ami plusz 110-120 eurót jelent a Gaming X kártya vételárához képest.

Előzmények

Hirdetés