Hirdetés

Vízálló tévé a Twinbirdtől

A hazánkban kevéssé ismert, japán székhelyű Twinbird először 2006-ban mutatta be Link Zabady névre keresztelt vízálló tévéit. Mivel a piac érdeklődést mutatott a készülékek iránt, ezért három évvel később kihozták a továbbfejlesztett verzióját, most pedig egy teljesen új, ám hasonló körülményekhez tervezett modellt tettek le az asztalra.

Twinbird Link Zabady VW-J708W
Twinbird Link Zabady VW-J708W

Többek között áttervezték a készülék külső borítását, amely meglátszik a dizájnon is, de az fontosabb, hogy ennek köszönhetően akár fél órát is kibír az eszköz egy méteres mélységben is. Helyet kapott rajta egy szintén vízálló kártyaolvasó, amely maximum 16 GB-os tárolókapacitású adathordozók kezelésére képes. Ily módon filmeket nem lehet lejátszani, hisz a beépített médialejátszó csak zenehallgatást, és fotók megjelenítését teszi lehetővé.

A modellhez jár egy médiabox, amely akár harminc méteres távolságból is képes vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére a kijelzővel. Tehát első körben ide futnak be a különféle jelek, amelyek lehetnek földi sugárzású analóg és digitális tévéadások, illetve egyéb külső eszközről származó tartalmak (például egy DVD film).

Twinbird Link Zabady VW-J708W
Twinbird Link Zabady VW-J708W

Az 1,2 kilogramm súlyú eszköz természetesen rendelkezik beépített akkumulátorral, amely nyolc órányi töltés után három és fél órányi használatot tesz lehetővé. Kijelzője hét hüvelykes, és 800x480 képpont megjelenítését teszi lehetővé. Található rajta két hangszóró is, amelyek összteljesítménye egy watt, szóval nem emiatt fogják ránk hívni a szomszédok a rendőrséget. A Twinbird Link Zabady VW-J708W már kapható, hétszáz dollárt kell érte fizetni, azaz nyugodtan kijelenthetjük, hogy ebből sem fognak milliók fogyni Magyarországon.

Előzmények

Hirdetés