Hirdetés

Vezetékektől mentes hangrendszerek a porondon

Egyre nagyobb az igény az olyan hangrendszerekre, amelyek vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikálnak a hangforrással. A Verbatim és a Klipsch új termékei pontosan ezt a tulajdonságot helyezik előtérbe.

A Verbatim Audio Cube egy igazi miniatűr zenedoboz. Bármilyen Bluetooth eszközről képes zenét lejátszani, így a 7 cm széles, kocka formájú hordozható hangszóró mobiltelefonok, MP3-lejátszók vagy akár notebookok kiegészítője is lehet. A 20 hertztől 20 kilohertzig terjedő frekvenciatartományt visszaadó, négy ceruzaelemmel működő termék maximális kimenő teljesítménye 3 watt.

Verbatim Bluetooth Audio Cube [+]
Verbatim Bluetooth Audio Cube [+]

A 8 méter hatótávolságú vezeték nélküli hangszórón található gombok segítségével a hozzá kapcsolódó Bluetooth készülék lejátszását is irányíthatja a felhasználó. A termékhez 3,5 mm-es sztereó jack kábel is jár, amelyet akkor érdemes használni, ha a csatlakoztatott eszköz nem rendelkezik Bluetooth modullal. A Verbatim Bluetooth Audio Cube már kapható a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 40 euró.

A Klipsch ProMedia 2.1 Wireless névre keresztelt hangrendszer jelentősen eltér az előbb tárgyalt terméktől, ugyanis a méretét tekintve biztosra vehető, hogy nem a könnyű hordozhatóság volt a tervezésénél a fő szempont. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kommunikációt alkalmazó, 2.1-es hangrendszer 6,5 hüvelykes mélysugárzója 50 wattos teljesítményt kínál, míg a magasabb hangokért felelős, két darab 3 colos szatellit hangszóró egyenként 35 wattra képes. A termék hangtartománya 31 hertztől 20 kilohertzig terjed.

Klipsch ProMedia 2.1 Wireless
Klipsch ProMedia 2.1 Wireless

A fekete színű ProMedia 2.1 Wireless hangrendszer már elérhető a vállalat partnereinél, ajánlott ára 200 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés