Hirdetés

Két fronton is erősít a Verbatim

A Verbatim a nyári pangást kihasználva a merevlemezek és a hangszórók piacán is erősít. Előbbi szegmens az InSight jelzésű hordozható adattárolókkal egészül ki, míg az utóbbi a Multimedia Audio Bar névre keresztelt, úgynevezett hangrúddal gazdagodik.

A 164 grammot nyomó InSight merevlemezek rendkívül igényes, ívelt kialakítással, valamint 151 x 85,5 x 16 mm-es kiterjedéssel rendelkeznek. Az USB 2.0-s interfészre illeszthető termékek lakkfekete színben pompáznak, és egy 32x128 pixel felbontású LCD kijelzőt is tartalmaznak, mely a szabad kapacitás kijelzéséért felel. A Verbatim az adathordozókhoz mellékeli a Nero BackItUp Essentials alkalmazást, ami egyszerű adatmentést tesz lehetővé.


Verbatim InSight

A következő héten érkező InSight merevlemezek 5400 fordulat/perces motorral üzemelnek, és 320, illetve 500 GB-os kivitelben kerülnek a boltok polcaira. A gyártó öt év garanciát vállal a termékekre, melyek ajánlott fogyasztói ára 120 és 150 dollár lesz.

A hangrendszerek piacára nevező Multimedia Audio Bar különleges, rúd alakú kialakítással és 370 x 76,5 x 63 mm-es helyigénnyel rendelkezik. A 16 watt teljesítményű készüléket a gyártó mikrofonnal is felszerelte, így megfelelő fejhallgató hiányában alkalmas lehet az interneten történő telefonálásra is. 3,5 mm-es jack csatlakozóval köthető a számítógép hangkártyájához, míg a beépített mikrofon használatához szintén egy ilyen konnektort kell a megfelelő aljzatba helyezni.


Verbatim Multimedia Audio Bar [+]

A Verbatim Multimedia Audio Bar már szállítás alatt áll, az ajánlott fogyasztói ára 15 000 forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés