Hirdetés

Vezeték nélküli egér és billentyűzet a BTC-től

A tajvani BTC (Behavior Tech Computer) beviteli eszközöket fejlesztő divíziója február végén bemutatta első USB csatolóval ellátott vezeték nélküli billentyűzet-egér kombóját, a 8193URF típusjelzést viselő készüléket.

A fekete és ezüst színekben pompázó, szemrevaló egység a szokásos alfanumerikus kiosztáson túl számos speciális gyorsbillentyűt vonultat fel, így az irodai alkalmazások, internetböngészők, levelezők és multimédiás programok könnyűszerrel vezérelhetőek egy eszköz segítségével. A klaviatúra bal oldalán megtaláljuk a más gyártók modelljein már korábban alkalmazott függőleges irányú görgőt is, amely gyakorlatilag az egér görgetőgombját hivatott helyettesíteni.

A 8193URF megvásárlásával a billentyűzet mellett egy optikai, vezeték nélküli egérhez is hozzájuthat a felhasználó, mely 800 dpi-s felbontást ígér. A két eszköz a számítógép USB portjára köthető, 27 MHz-es frekvencián kommunikáló adó-vevő egységen keresztül, attól maximálisan 1,5 méter távolságban bírható működésre.

A BTC új vezeték nélküli kombinációjának magyar billentyűzetkiosztású változatáról, miként a termék áráról egyelőre nem rendelkezünk információkkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés