Hirdetés

Versenyre hívják az általános és középiskolásokat

A számítógépes játékok cseh bajnokságát szervező Cseh-Morva ProGaming Szövetség és a ProGamers s.r.o. meghirdeti az Általános és Középiskolák FIFA 07 Sportjáték Magyar Bajnokságát. Minden iskola korlátlan számú versenyzőt nevezhet december 5-éig. A regisztrációkat a szervezőnek e-mailben lehet elküldeni; a levélnek tartalmaznia kell az iskola nevét, címét, a versenyzők nevét és a szervezőkkel kapcsolatot tartó felelős személy nevét, elérhetőségét. A nevezés lezárulta után az iskolákat ugyancsak e-mailben tájékoztatják a kvalifikáció pontos időpontjáról.

A bajnokság helyszíne a T-Online PG Cyber Café, a budapesti Mammut 1 bevásárlóközpont harmadik emeletén. Itt a november 27. és 30. közötti időszakban, naponta 18 és 21 óra között ingyenes edzésekre van mód, a selejtezők pedig december 6-ától 13-áig fognak zajlani. A selejtezőkben a versenyzők sorsolás útján összeállított csoportokban fognak egymással megmérkőzni, és az adott nap legjobb játékosai juthatnak tovább a döntőbe – összesen 64-en.

A döntőre december 15-én kerül sor, amelyen a legjobb eredményt elérő iskolákat és játékosokat külön is díjazzák. Az első három helyezést megszerző iskolák öt FIFA 07 játékot és 100 óra ingyen internetezési lehetőséget kapnak a T-Online PG Cyber Caféban. A három legjobb játékos FIFA 07 játékot, pólót, kulcstartót vihet haza, és 50 órát szabadon netezhet a a T-Online PG Cyber Caféban. A 4–16. helyezettek a póló és a kulcstartó mellé 20 órányi internetezést nyernek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés