Hirdetés

Innovációs verseny középiskolás hardverguruknak

Innovációs Versenyt hirdet a középiskolák 11. vagy 12. osztályos tanulóinak, tanulócsoportjainak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Kara. A versenyen pályázhat minden olyan tudományos szintű ötlet, terv, kísérleti módszer, elméleti megoldás, eszköz, vagy kivitelezett munka, mely az alábbi témakörök legalább egyikéhez kapcsolódik:

  1. gép és ember kapcsolata, új lehetőségek a kommunikációban

  2. új módszerek biológiai, orvosi alkalmazási célokra

  3. zöld informatika, új eszközök a környezetvédelem, ökológia területén

Terv vagy ötlet esetén részletes megvalósítási terv is csatolandó. Demo, részleges vagy teljes megvalósítás előnyt jelent. A pályamunkának tartalmazni a kell a témakör és a probléma, valamint az elérendő cél leírását, az eszköz, módszer, megoldás részletes leírását, a részletes megvalósítási tervet valamint opcionálisan demót, illetve részlegesen vagy teljesen megvalósított munkát.

Az írásos pályamunkák beadási határideje 2007. január 31., eredményhirdetés február végén, március elején várható. A pályázat pénzdíjas, az első három helyezett 150 000, 100 000 és 50 000 forint díjazásban részesül. A nevezés módjáról és a további feltételekről az egyetem weboldalán lehet tájékozódni.

Előzmények

Hirdetés