Hirdetés

2015-ben is Veletech Moddingverseny!

2015-ben is lesz Veletech és ennek keretében Veletech Moddingverseny. Az előző évek hagyományához tartva magunkat, ismét tavasszal, április végén hívjuk össze a hazai moddereket egy kis bemutatóval és baráti találkozóval vegyített versengésre. A látogatóknak pedig garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük, hiszen az új alkotások mellett a korábbi évek legszebb munkáit is megnézhetik majd,

Ez elmúlt évhez hasonlóan két kategóriában lehet indulni: casemodban, azaz átalakított gyári házakkal és caseconban, vagyis alapjairól újraépített házakkal. Minden versenyző legfeljebb egy casemod és egy casecon gépet nevezhet, tehát maximum két alkotással indulhat. A nevezés módja nagyon egyszerű: elég közösségi oldalunkra, a Logoutra egy személyes bejegyzést írni a modról, majd ennek linkjét elküldeni a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Mivel korlátozott a rendelkezésre álló hely, a nevezők válogatáson esnek át, ezért érdemes szépen, alaposan kidolgozni a modot bemutató bejegyzést, lehetőleg minél több képpel illusztrálva. Indulni bármilyen, saját készítésű számítógépmoddal lehet, kivételt csupán azok a modok jelentenek, melyek az előző évek versenyein díjat nyertek, ezeket már csak kiállítani lehet, a versenybe nevezni nem.


Ízelítő a tavalyi verseny alkotásaiból Ízelítő a tavalyi verseny alkotásaiból
Ízelítő a tavalyi verseny alkotásaiból [+]

A Veletech 2015. április 25-én, szombaton kerül megrendezésre a SYMA csarnokban, nevezni pedig a mai naptól 2015. március 15-ig lehet. A versenyen megjelenő modok listáját március 23-án hozzuk nyilvánosságra. Akinek bármilyen kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti ennek a kiírásnak a fórumában, a részletes versenyszabályzat pedig alább olvasható.

Kategóriák:

  • Casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • Casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Nevezés kezdete: 2015. január 29.

Nevezés lezárása: 2015. március 15. éjfél

Részvétel visszaigazolása: 2015. március 23.

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2015 kiállítás alatt saját maga felel számítógépe biztonságáért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés