Hirdetés

Magyar indulók az év modder eseményén

Körülbelül egy éve nagy örömmel számoltunk be arról, hogy a Cooler Master rangos moddingversenyén egy magyar résztvevő is feljutott a dobogóra. Ger_man Open Air Case alkotása a scratch build, vagyis casecon mezőnyben indult, tehát egy teljesen nulláról megépített alkotás volt. Kategóriájában a harmadik helyet érte el, majd később a Veletech Moddingversenyen is beszerzett egy második helyezést.

Idén Case Mod World Series néven indította versenyét a Cooler Master, melyben az ASUS, Intel, OCZ és GeIL is partnere lett. Múlt hét végén zárult a jelentkezés, amiből a magyar modderek sem maradhattak ki. Hazai és nemzetközi porondon is sikeres jones965 különösen aktív volt az elmúlt időszakban, ezért nem is egy, hanem máris két géppel nevezett a Tower Mod kategóriában, melyben Cooler Master házba épített modok szerepelhetnek. Régi ismerősünk, a Pure Cosmos System szerepelt már a hazai közönség előtt a Veletech Moddingversenyen és a kölni DCMM-en is. Frissebb alkotás a Cooler Master HAF 935 Crysis mod, mellyel élőben az őszi PlayIT/Veletech kiállításon lehetett találkozni az ASUS standján.

Nagyon érdekesen alakult Ramses07 nevezése a Case Mod World Seriesre. Hetekkel a nevezési határidő lejárta előtt még nem volt sem támogatója, sem nyersanyaga a versenyhez, ezért gondolt egy merészet. Felhívást intézett azokhoz az olvasóinkhoz, akik esetleg szívesen társai lennének ebben a dologban, rendelkezésére bocsátanák a számítógépüket egy átalakításhoz. Rövid idő alatt lett is jelentkező, foka fórumozónk, akinek HAF X háza és nagyon komoly konfigurációja várja az átalakítást. Roham munka lesz ez, hiszen április végéig el kell készülnie a modnak, tehát Ramses07-nek szűk három hónapja van rá. Egyelőre csak a téma ismert, a live.MOD.repeat., ami "A holnap határa" című Sci-Fi film stílusában készül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés