Hirdetés

Végre kapható a HyperX QuadCast RGB-s változata

Az új mikrofonban csak az RGB számít újdonságnak, érdemi fejlesztés nem történt az elődhöz képest.

A HyperX látszólag a tavalyi CES-en kezdte komolyan venni a streamer piacot, az akkor bemutatott QuadCast mikrofonjuk pedig igazi nagyágyú lett a kategóriában, nem véletlen, hogy rengeteg alkotónál találkozhatunk a jellegzetes eszközzel. A mikrofon legnagyobb dobása a változtatható karakterisztika volt, vagyis nem kellett megelégednünk a kardioid rögzítéssel, egy négyállású kapcsoló segítségével beállíthattuk úgy is az eszközt, hogy sztereóban, minden irányban (omnidirectional), vagy előre- és hátrafelé (bidirectional) rögzítsen hangot.


[+]

A három darab, egyenként 14 mm átmérőjű kondenzátorkapszulát alkalmazó hardver maradt a régi, a QuadCast S egyetlen fontosabb újítása a kétzónás RGB világítás, amelyet a HyperX Ngenuity szoftverben tudunk konfigurálni (a QuadCast még csak piros fénnyel tudott világítani).


[+]

Az új mikrofon az elődjéhez hasonlóan egy 3 m hosszú USB kábel segítségével csatlakoztatható a számítógéphez, de a házon találunk egy kimenetet is, amelyre fejhallgatót tudunk kötni.


[+]

Említést érdemel még a mikrofon alján található gain vezérlő, illetve a felső érintőfelület, ehhez hozzáérve elnémítható a rögzítés, de az integrált pop-filter, a rezgéselnyelő foglalat, valamint a speciálisabb állványokkal való használatot segítő, menetes rögzítőelem is a repertoár részét képezi.

Az önmagában 254 grammos tömegű HyperX QuadCast már kapható, vételára 180 euró.

Előzmények

Hirdetés