Hirdetés

A vásárlóbázis rajong az új konzolokért

Amióta a Microsoft és a Sony beárazta az új gépeket, azóta a nagyobb webáruházaknál már le is lehet adni az előrendeléseket. Mint ismeretes az Xbox One 499, míg a PlayStation 4 399 dollárba kerül, ha csak az alapcsomagokat tekintjük, de úgy tudjuk, hogy ezúttal annyi variáció amúgy sem lesz a masinákból, így a drágább szettek lényegében csak alapból csomagolt játékokkal operálnak.

Microsoft Xbox One
Microsoft Xbox One

Az előrendelések szempontjából be is futottak az első adatok, és az Amazon néven ismert webáruház konzolok értékesítéséért felelős vezetője szerint a Microsoft Xbox One gépekre óriási az igény, így négy órával a rendelhetőség aktiválása után az Amazon majdnem kiárusította a Day One Edition készletet, amit a Microsoft azoknak a vásárlóknak szánt, akik elsőként csapnak le a konzolra, és ehhez a géphez speciális gamepad, illetve különböző extrák járnak. Sajnos a Day One Edition készlet mennyisége nem ismert, de a kósza pletykák szerint rendkívül nagy mennyiségről van szó.

Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 4

A Blockbuster Entertainment bolthálózat is hasonlóan extrém igényről számol be. James Morton, a konzolok eladásáért felelős vezető szerint az Xbox One és a PlayStation 4 is rekordokat dönt az előrendelések szempontjából.

A kereskedők szerint egyébként az előrendelések tudatában az ünnepi készleteket is át kell majd gondolni, mivel senki sem akarja, hogy bárki konzol nélkül maradjon karácsonykor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés