Hirdetés

Varázskockák a Cubitek jóvoltából

A Cubitek nevét valószínűleg sokan nem ismerik, ami annak köszönhető, hogy a vállalat az elmúlt év végéig csak az OEM gyártóknak szállított házat. A cég vezetői azonban úgy döntöttek, hogy beszállnak a kiskereskedelmi piacra is, amivel természetesen a vásárlók csak jól járnak. A Cubitek legújabb vívmánya a Magic Cube névre keresztelt, feketére festett házcsalád, ami egy B210-es és egy B211-es jelzésű csomagot rejt. Bizony csomagot, ugyanis nem egy házról, hanem sokkal inkább házakról van szó.

Cubitek Magic Cube B210
Cubitek Magic Cube B210

Mindkét szett alapja a Motherboard Cube, ami a nevéhez hűen egy E-ATX, egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot képes fogadni az alulra beszerelhető tápegység mellett. A hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt 12 cm-es légkavaró biztosítja, ami alá még egy szélgép helyezhető, ha a felhasználó igényli az extra hűtést. A felmelegedett levegőt a hátul és felül található 14 cm-es ventilátorok távolítják el. A terméken természetesen lesz I/O panel is, mely két darab USB 3.0 interfész mellett a hangok ki- és beviteléről is gondoskodik, emellett található rajta egy mini USB is. Szintén mindkét szett eleme az Optical Cube, amibe két darab 5,25 hüvelykes meghajtó tehető, de az egyik rekesz igény esetén 3,5 colosra alakítható.

Cubitek Magic Cube B211
Cubitek Magic Cube B211

A csomagok közötti különbséget a HDD Cube jelenti. A B210-es verzió megoldása három darab 3,5 hüvelykes adattárolót képes fogadni, míg a B211-hez egy nagyobb ház jár, ami már nyolc meghajtóval is megbirkózik. A hűtésről is gondoskodott a vállalat, ugyanis a kisebbik termék egy 8 cm-es, míg a nagyobbik két darab 14 cm-es ventilátorral lesz felszerelve.

Az alumíniumból készült varázskockákat a Cubitek már szállítja. A B210-es csomag 180, míg a B211-es 200 eurós árcédula mellett érhető el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés