Hirdetés

A Cubitek bemutatta az M4 sorozatba tartozó házakat

A Cubitek leleplezte az M4 sorozatú házakat, melyek alap illetve Silencer jelzésű verzióban kerülnek a boltokba. Az igényes kivitelezésű termékek ATX, Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, ami mellé négy darab 5,25 illetve öt 3,5 colos meghajtó kerülhet. Az utóbbi rekeszek közül mind rejtve van, emellett egy 2,5 hüvelykes adattároló elhelyezésére is van lehetőség. A mellékelt beépítőkeret segítségével az egyik 5,25 colos fiók is átalakítható 3,5 hüvelykes méretűre.

Cubitek M4 alap és Silencer verzió Cubitek M4 alap és Silencer verzió
Cubitek M4 alap és Silencer verzió [+]

A 470 mm magas, 202 mm széles és 485 mm mély házakból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba. A Silencer modell esetében ez egy előlapi 12 cm-es légkavaróval egészül ki, ám az alapverziónál is ki van alakítva erre a hely, így igény szerint ebbe is beszerelhető egy légkavaró. A tornyok tetején elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 csatlakozóval szolgál. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez biztosította a megfelelő kivágást, valamint a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Cubitek M4 alap és Silencer verzió Cubitek M4 alap és Silencer verzió
Cubitek M4 alap és Silencer verzió [+]

A Cubitek M4 alap és Silencer verziója főleg az oldallapban különbözik. Az utóbbi modell teljesen hangszigetelt, míg a előbbi változat esetében az oldallapon két extra ventilátornak van hely. A gyártó a szállítást a következő héten kezdi meg, az ajánlott fogyasztói ár az alapmodell esetében 60, míg a Silencer verziónál 70 dollár lesz.

Előzmények

Hirdetés