Hirdetés

Ütős A3-as nyomtatóval rukkolt elő a Ricoh

A Ricoh bemutatta az új Aficio SP 6330N jelzésű monokróm lézernyomtatóját, melynek segítségével akár A3-as méretben is nyomtathatnak a közepes munkacsoportok, illetve a nagyobb irodák. A nagy teljesítménnyel rendelkező termék a havi 200 000 lapos terhelést is képes kezelni, emellett alapkiépítésben nyújt biztonsági szolgáltatásokat és tartalmazza a hálózati csatolókártyát is. A készülék 35 lap/perces sebességgel készít A3-as nyomatokat, melyekre a részletesebb táblázatok és tervek is ráférnek.

A berendezés nemcsak a sebességével szeretne hódítani, hiszen a bemelegedési idő is rendkívül rövid, csupán 19 másodperc. Az első nyomat 7 másodperc alatt készül el. Az 1600 lapos kapacitású lapadagoló biztosítja a folyamatos munkát, továbbá az Aficio SP 6330N nagy változatosságot enged meg papírvastagság tekintetében, ugyanis az 52 grammos vékony papírtól a 216 g/m²-es névkártya kartonig számos papírfajtát támogat. A termék képes a professzionális jelentések, feljegyzések és szórólapok nyomtatására A6-ostól A3-as méretig, emellett az opcionális adagoló alkalmazásával a borítékcímzés sem jelent akadályt.

Az Aficio SP 6330N a bizalmas adatok, dokumentumok védelme érdekében biztonsági szolgáltatásokat is kínál. A felhasználók jelszóval azonosíthatják magukat és egy kiegészítő merevlemez birtokában a jelszó megadásáig visszatartható az adott munka kinyomtatása. A biztonsági funkciók mellett lehetőség van a munkafolyamatok részletes monitorozására, illetve a költségszámlázásra. A Ricoh A3-as monokróm lézernyomtatója hamarosan Magyarországon is elérhető lesz, az ára várhatóan 240 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ricoh

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés