Hirdetés

Ünnepi hangulat a Philipsnél

A Philips a napokban a júniust mint ünnepi szezont aposztrofáló átfogó kampányának keretén belül új típusokkal bővítette az utoljára tavaly novemberben frissített, FM-tunerrel is rendelkező GoGear Jukebox médialejátszóinak választékát. A stílusos kialakítású, fekete színben pompázó, kék háttérvilágítású érintőgombokkal felszerelt médialejátszókból ugyanakkor csak a két merevlemezes példány jelenik meg még ebben a hónapban, a flashmemóriás testvérekre augusztusig, illetve szeptemberig várni kell.


GoGear Jukebox HDD1850

Újdonság a vállalat kínálatában a HDD1620 típust váltó, 8 GB-os merevlemezzel szerelt HDD1850 modell, mely elődjéhez hasonlóan 65 ezer színű, 1,5 hüvelykes kijelzőt kapott. A megnövelt háttérkapacitás mellett újdonságnak számít az áttervezett energiaellátás is, mely 18 órányi zenelejátszást biztosít, a lemerült akkumulátorok pedig egy óra alatt (a számítógéphez csatlakozó USB adatkábelen keresztül) 70 százalékig feltölthetők. Az újítások további listája meglehetősen rövid, és mindössze egy lényeges pontból áll: ez a típus már kompatibilis a Microsoft által fejlesztett PlaysForSure zeneletöltési rendszerrel.


GoGear Jukebox HDD6330

Megújult a 30 GB-os merevlemezre építő HDD6320 modell is; a HDD6330 típusjelzést viselő utód ugyanakkor sok újítást nem hozott a korábbi típushoz képest. Miközben a forma gyakorlatilag nem változott, a lejátszó tudása mindössze a PlaysForSure-támogatással egészült ki, és ugyanazt a továbbfejlesztett áramforrást kapta, mint a fentebb ismertetett modell. Az új típus 6,4 x 10,4 x 1,7 centiméteres befoglaló méretei és 150 grammos tömege is megegyezik az előddel, akárcsak a 65 ezer színű, 2 hüvelykes képátlójú kijelző.


GoGear Jukebox SA9100/SA9200

Augusztusig, illetve szeptemberig kell várnia a vásárlóknak az igazi újdonságot jelentő, flashmemóriás SA9200 és SA9100 típusokra; míg előbbi 2, utóbbi 1 gigabájt memóriát bocsát a felhasználó rendelkezésére. Ezekről a típusokról egyelőre nem áll rendelkezésre ennél konkrétabb műszaki paraméter, így csak annyit tudni róluk, hogy ezek az eszközök szintén rendelkeznek majd PlaysForSure támogatással, valamint 65 ezer színű (vélhetőleg 1,5 hüvelykes) színes kijelzőt kapnak, amelyen a zeneszámok adatai mellett JPEG fotók is megjelenhetnek. A flashmemóriás médialejátszókról az is tudható, hogy lényegesen vékonyabbak lesznek a merevlemezzel ellátott példányoknál, akkumulátoruk azonban részben emiatt zenehallgatás során csak 14 óráig bírja ellátni árammal a lejátszókat.

A Philips új GoGear Jukebox médialejátszói rendre 149, 199, 249 és 279 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerülnek forgalomba (SA9100, SA9200, HDD1850, HDD6330).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés