Hirdetés

Univerzális Spire hűtő

Némi ráncfelvarráson esett át a Spire Verticool II Pro nevű processzorhűtője, amely minden napjainkban elterjedt processzorra felszerelhető, köztük a legújabb, LGA1366 foglalatos Intel Core i7 típusokra is. A felfogató rendszer újfajta elgondolás alapján készült, a hátlappal is megerősített keretbe helyezett hűtőt csak el kell fordítani, és a rögzítőfüleket a helyükre illeszteni. Ezt a rendszert a Spire Turn & Lock-nak nevezte el.

Spire VertiCool Pro II
Spire VertiCool Pro II [+]

A keletkezett hőt először a rézből készült talprész veszi fel, amihez két 8 mm-es hővezető cső kapcsolódik, ezek a 45 alumíniumlamellához vezetik tovább, amin egy 80 mm-es ventilátor található. A légkavaró csendesen végzi a dolgát, 2400-as fordulatszámon is mindössze 19 dBA zajt bocsát ki magából, légszállítása 26 cfm percenként. A 95 x 82 x 102 mm-es VertiCool Pro II háromtűs csatlakozón keresztül kapcsolódik az alaplaphoz.


[+]

A dobozba a hűtő mellé egy gyors használatba vételi útmutatót, a Turn & Lock felfogató rendszer kellékeit és egy tubus Stars-420-as hűtőpasztát csomagol a gyártó.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés