Hirdetés

Újraindult az NVIDIA hidegháborús promóciója

A vállalat egy hónappal meghosszabbítja az egyes GeForce-ok vásárlásával elérhető Call of Duty csomagját.

Az NVIDIA másfél hónapja jelentette be, hogy limitált ideig egy új játékot kínálnak a szeptemberben bemutatott, Ampere architektúrára épülő, erősebb GeForce termékek mellé. A promócióban a Call of Duty: Black Ops Cold War volt elérhető, amit a cég megfejelt a Woods Operator és a Confrontation Weapons Packkal, amelyek Call of Duty Modern Warfare-t és Warzone-t kiegészítő tartalmakat biztosítanak.

A GeForce RTX 3080-as és 3090-es sorozatú VGA-khoz tervezett csomag eredetileg december 10-ig volt érvényes, de a vállalat úgy döntött, hogy január 11-ig meghosszabbítják, vagy jobban fogalmazva újraindítják a promóciót, vagyis ismét járnak az előző bekezdésben említett tartalmak a két legerősebb GeForce-hoz. Ezekhez szokás szerint külön kuponon keresztül adják a kódot a fő kereskedőpartnerek, amit a GeForce Experience programon belül lehet beváltani a fentebb említett játékra. Utóbbi procedúrához a 3.18-as, vagy újabb verziót kell használni, és a vásárlónak rendelkeznie kell GeForce Experience regisztrációval. A kapott kódokat 2021. február 10-ig kell beváltani, különben elvesznek.

A továbbra is szimplán GeForce RTX Call of Duty Bundle jelzéssel futó promóció a készlet erejéig, vagy legkésőbb január 11-ig érvényes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés