Hirdetés

A jövő háborújába küldené vásárlóit az NVIDIA

A vállalat egy ingyen játékkal biztosítaná a szórakoztató csatamezőt.

Az NVIDIA bejelentette, hogy egészen limitált ideig egy új játékot kínálnak az Ampere architektúrára épülő, erősebb GeForce termékek mellé. Konkrétan a Battlefield 2042-t biztosítja ingyen a cég, amely tartalmazza magának az alapjátéknak a sztenderd verzióját, illetve az előrendelői bónuszokat. Az említett cím támogatni fogja a DLSS és a Reflex technológiákat is.

A friss promócióban GeForce RTX 3070, 3070 Ti, 3080, 3080 Ti és 3090 sorozatú VGA-k vesznek részt, vagy az említett grafikus vezérlőkkel szerelt asztali és mobil gépek. Az termékekhez külön kuponon keresztül adják a kódot a fő kereskedőpartnerek, amit a GeForce Experience programon belül lehet beváltani a fentebb említett játékra. Utóbbi procedúrához a 3.18-as, vagy újabb verziót kell használni, és a vásárlónak rendelkeznie kell GeForce Experience regisztrációval. A kapott kódokat 2021. december 14-ig kell beváltani, különben elvesznek.

Az egyszerűen csak Battlefield 2042 RTX Bundle jelzéssel futó promóció a készlet erejéig, vagy legkésőbb szeptember 14-ig érvényes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés