Hirdetés

Újra kisebb frissítés lesz a tavaszi Windows Update?

A Windows Central szerint őszre csúszik át a nagyobb előrelépés.

A Microsoft még a 2019-es esztendő folyamán döntött úgy, hogy évi kettő helyett csak egy nagyobb frissítéssel fognak szolgálni, ami érthető lépés volt, és sokan örültek a bejelentésnek, hiszen így a komolyabb változások tesztelésére több idő marad.

Ennek láttuk az eredményét az előző évben, hiszen tavasszal befutott a nagyobb csomag, míg ősszel annak a kevesebb extrát tartalmazó frissítése. Elvileg most kellene érkeznie egy újabb nagyobb változásnak, de a Windows Central értesülései szerint ez elmarad, és idén tavasszal ismét egy kisebb ráncfelvarrás jön.

Nem maradunk azonban 2021-ben nagyobb Windows 10 frissítés nélkül, csak őszig kell várni rá, ekkor ugyanis érkezik a Sun Valley kódnevű csomag, ami a jelenlegi adatok szerint számos ponton megváltoztatja a felhasználói felületet, illetve több felhasználói szolgáltatást hoz majd.

Valószínűleg a Microsoft a nagyobb változások előtt mindenképpen az aktuális Windows 10 verzió problémáinak megoldására akar fókuszálni, ezért is változhat a megszokott menetrend. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, hiszen így tavasszal kiforrottabb lehet az aktuális verzió, és az őszre időzített nagyobb változásokat is több idő lesz tesztelni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés