Hirdetés

Újabb Mini-ITX lapok Ryzenhez

Két Mini-ITX méretű, Ryzen processzorokhoz szánt alaplapot mutatott be a Biostar, az egyiket X370, a másikat B350 alapokon.

Biostar RACING X370GTN, illetve Biostar B350GTN a neve a vállalat két legújabb alaplapjának, melyek közös jellemzője, hogy Mini-ITX méretűek, és amelyek közül ez előbbiről már láthattunk pár kémfotót korábban. Ahogy a nevekből is kitalálható, az előbbi modell egy felsőkategóriás változat, az X370 lapkakészletre építve, és mint ilyen, valamivel drágább is, 129 dolláros ajánlott árat kapott, míg a B350GTN 109 dollárral indulhat.


[+]

A lapok közös jellemzője, hogy ellátták őket RGB megvilágítással, amely a Biostarnál 5050 LED Fun Zone névre hallgat. A precíz effekteket a Biostar VIVID LED DJ nevű segédprogrammal szabhatjuk igényeinkre, az alaplapokon pedig a saját LED-ek mellett kivezetések is találhatóak például külső LED-szalagok felé.

A lényegesebb specifikációk felé haladva mindkét alaplapon 2 darab DDR4 memóriafoglalat és 1 darab x16-os PCI Express 3.0-s slot található, ezen felül pedig USB-C 3.1 Gen2 port is került rájuk. A fotók alapján – a chipsetet leszámítva – nincs további különbség a felépítés és a csatlakozók között, még a Realtek Dragon LAN vezérlő is azonos rajtuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés