Hirdetés

Újabb miditorony a Thermaltake műhelyéből

A H550 specifikációját tekintve nem váltja meg a világot, külsőleg pedig a kicsit érdekes elrendezésű előlap emeli ki a tömegből.

Új házzal bővíti portfólióját a Thermaltake, a H550 TG ARGB névre hallgató modell pedig első blikkre kísértetiesen hasonlít a gyártó múlt heti házduójára. A 441 x 472 x 225 milliméteres kiterjedésnek köszönhetően Mini-ITX-től ATX formátumú alaplapig bármelyik méretet szívesen látja a beltér, míg processzorhűtőből 165 mm magas, grafikus kártyából pedig 300 mm hosszú darabokat tudunk beszerelni. Utóbbit egyébként vertikálisan is van lehetőségünk elhelyezni, hála a két függőleges bővítőkártya nyílásnak, az ehhez szükséges riser kábel azonban nem a csomag része.


[+]

Az üresen is 7,65 kg tömegű házikó acél vázat kapott, ezt csak az oldalsó edzett üveglap és az előlapon elhelyezett, szálcsiszolt alumínium lemez fedi el. A frontoldalon elhelyezésre került még egy ARGB LED szalag is annak bal oldalán, míg a szellőzést segítő – vagy méretéből és helyzetéből adódóan inkább hátráltató - hűtőrács legalul kapott helyet.

[+]

Az ARGB szalag mellett további címezhető fényforrást kapunk a hátsó, 120 mm átmérőjű ventilátor személyében, a fényeket pedig vagy az I/O panelen található gombbal, vagy alaplapunk szoftverével vezérelhetjük. Az egyetlen, előre beszerelt légkavarót szükség esetén további darabokkal egészíthetjük ki, előre három 120-as vagy két 140-es, fentre pedig két 120 vagy 140 milliméteres egység számára találunk még helyet. Természetesen a radiátorok rögzítőpontjai sem maradhattak le, az előlap mögé legfeljebb 360, a tetőlemez alá 240, a hátoldalra pedig 120 mm hosszú hőleadók telepíthetők.

[+]

Adattárolóból két 3,5 hüvelyk vagy négy 2,5 hüvelyk méretű HDD-t vagy SSD-t használhatunk, ezeket a tápegység kamrájába és az alaplaptálca hátoldalára szórhatjuk el. Ha a külső adattárolók előnyeit is élveznénk, akkor a fenti I/O panel lesz segítségünkre, itt jack ki- és bemenetek mellett egy 3.0-s és két 2.0-s USB csatlakozót találunk.


[+]

A piaci elérhetőségre és az árazásra vonatkozó információk egyelőre nem ismertek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés