Hirdetés

Tovább bővül a Thermaltake Level 20 szériája

A Level 20 sorozat lassan már megszámlálhatatlan taggal rendelkezik, ezúttal két, szinte szabályos kockával gyarapodott a kínálat.

Már meg sem tudjuk számolni, hány hírünk szól a Thermaltake Level 20 szériájának valamelyik új tagjáról, volt itt kis torony, nagy torony, de még kis kocka is, most pedig megérkezett a nagy kocka is a Level 20 HT és annak fehér verziója, a Level 20 HT Snow Edition személyében. Az üresen is 20,38 kg tömegű, acélból és négy oldalt edzett üvegből készült ház 613 x 468 x 503 milliméteres kiterjedéssel persze nem nevezhető szabályos kockának, de első ránézésre még el is hihetjük, hogy minden éle egyforma hosszú.


[+]

A kétoldalt és elöl elhelyezett üveglapok remek rálátást biztosítanak a függőleges sík mentén két kamrára osztott beltérre, míg a felső ablak az alaplapi kivezetéseket mutatja meg nekünk, itt találjuk ugyanis az általában hátulra kerülő USB, LAN és audió portokat, vagy az akár 400 mm hosszú VGA kimeneteit. A legfeljebb 200 mm hosszú ATX tápegység szintén innen lóg le abba a hátsó kamrába, ahol helyet kapott még a négy darab, 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtókat fogadó fiók is, a kvartettet pedig igény esetén tovább bővíthetjük még egy SSD-vel a maximum E-ATX méretű alaplap alatti rögzítőpontoknak köszönhetően.


[+]

A processzorhűtő magasságának felső határát 260 milliméternél húzták meg a tervezők, így biztos nem lesz probléma a számunkra legmegfelelőbb darab kiválasztásánál, de a vízhűtés ötletét sem kell elvetnünk, hiszen oldalra vagy alulra akár 360 mm hosszú radiátorok beszerelésére is lehetőségünk van.


[+]

Gyári állapotban egyébként a tetőlap alá szerelt két darab, 140 mm átmérőjű ventilátor felel a rendszer hűtéséről, ezeket alul és oldalt három, hátul pedig két 120-as példánnyal egészíthetjük ki. A szellőzőrácsokat az előlap és a tetőablak két oldalán, hátul és alul helyezték el, de mágnesesen rögzített porszűrők csak az alsó és hátsó rácsokhoz kerültek.

Az I/O panelek a felső-oldalsó élek elején kaptak helyet, ezeken került szétosztásra a két-két USB 2.0 és 3.0, az egyetlen USB 3.1 Type-C, valamint a két 3,5 milliméteres jack csatlakozó.

A Thermaltake Level 20 HT és HT Snow Edition modellek már előrendelhetők a gyártó webáruházából, előbbi 220, utóbbi 230 eurót kóstál. A szállítás kezdetének mindkét termék esetében a november 11-ei dátum van megadva. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi lesz a következő Level 20 ház neve, ugyanis lassan elfogynak azok a betűk, amik még nem szerepeltek a modellnévben a T előtt…

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés