Hirdetés

Újabb HDD dokkolós Thermaltake ház közeleg

Nem sokkal a V9 felújított változatának bemutatása után a Thermaltake leleplezte a  kicsit egyszerűbb változatot, a V6 BlacX Editiont is. Az új, alsó tápos ház is rendelkezik a V9-nél már látott külső tároló-dokkolóval, azonban csak egyet kapott ezekből a hasznos kiegészítőkből, amik 2,5”-es és 3,5”-es SATA interfészes winchestereket és SSD-ket tudnak fogadni. A midi torony átlagos méretű, magassága 462 mm-es, amihez 490 mm-es hossz és 220 mm-es szélesség társul, a tömege pedig 6,7 kilogrammos.

Kívül-belül feketére festették, előlapját pedig szinte teljes egészében fémrács borítja. Öt darab 5,25”-es bővítőfiók található itt egyébként, belül pedig további négy fiók várja a tárolókat. Ezek beszereléséhez természetesen nem szükséges szerszámot ragadnunk, ahogy a PCI és PCI-E kártyákéhoz sem.

A ház megfelelő szellőzéséről és hűtéséről két ventilátor gondoskodik, egy 120 mm-es Turbo szélkerék hátul, és egy 200 mm-es, kék LED-es felül. Az előbbi fordulatszáma 1300 rpm-es, míg az utóbbié 800 rpm. Előlapi csatlakozó kivezetései közt USB-ket és jack-aljzatokat találhatunk. A V6 BlackX Edition számítógépház szállítása már megkezdődött, ajánlott fogyasztói ára 69 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés