Hirdetés

Újabb CPU-blokkot villantott az EKWB

A szlovénok ezúttal a Gigabyte Aorus Z390 Master és Ultra alaplapok tulajdonosainak készültek egy újdonsággal.

Bizonyára nem unatkoznak a srácok az EK Water Block műhelyében, alig két hete mutatták be az MSI Z390-es alaplapjához tervezett hűtőblokkot, de máris itt a következő modell, amely a Gigabyte Aorus Z390 Master és Z390 Ultra alaplapokkal kompatibilis.


[+]

A fantáziadúsan csak EK-Momentum Aorus Z390 Master névre keresztelt újdonság szokásos módon nikkelezett réz alapot kapott, amely közvetlenül érintkezik nem csak a 8. vagy 9. generációs Intel Core processzorokkal, de az alaplap MOSFET moduljával is. Az egység a – gyártótól megszokott – gyors áramlású kialakítást kapta meg, ezzel a megoldással nem szükséges magas fordulatszámon dolgoztatni a víz pumpát, ugyanis már alacsony teljesítményen is hatékony lesz a hűtés.


[+]

A motyó alaplap felőli oldalán előre felhelyezett távtartók segítik a beszerelést, míg a másik oldalon az akril fedlapba épített címezhető D-RGB LED-ek gondoskodnak a jó megjelenésről. Utóbbiak egy 3 tűs csatlakozóval köthetők az alaplapra, hogy aztán a Gigabyte RGB Fusion 2.0 szoftver segítségével kedvünk szerint állítgassuk annak színeit.


[+]

Az EKWB EK-Momentum Aorus Z390 Master már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 143,42 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés