Hirdetés

Újabb ATI kártya érkezett profiknak

Újabb professzionális felhasználásra készült grafikus gyorsítókártyát jelentett be az AMD, amely grafikusok, tervezők és tudományos területen tevékenykedők számára nyújthat segítséget. Az ATI FirePro család legújabb tagja a V7750 nevet kapta, a 320 shader egységgel operáló grafikus processzorhoz a 128 bites adatbuszon keresztül 1 GB-nyi GDDR3-as fedélzeti memória kapcsolódik.

ATI FirePro V7750
[+]

A kártya teljes mértékben kompatibilis a Microsoft DirectX 10.1, az OpenGL 3.0 és a Shader Model 4.1 szabvánnyal, és támogatja az ATI Stream Computing technológiát is. Kimenetei között két DisplayPort és egy dual-link DVI-I csatlakozó található, amelyek maximálisan 2560x1600 pixeles felbontásra képesek, 30 bites színmélységig.


[+]

A PCI Express 2.0 foglalatba illeszthető kártya egyaránt használható 32 vagy 64 bites Windows XP és Vista, valamint Linux operációs rendszerekkel is. A legnagyobb partnerek közül jelenleg a HP kínál ezzel a grafikus gyorsítóval szerelt munkaállomásokat, de természetesen külön is megvásárolható 899 dolláros ajánlott végfelhasználói áron. Az AMD három év garanciát vállal rá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés