Hirdetés

Újabb asztalba épített konfiguráció, ezúttal gamer igényekhez igazítva

A számítógép modding egy érdekes részét képzik azok az átalakítások, amikor a hardverelemek nem egy dedikált házban, hanem egy bútordarabban találnak otthonra, legyen az egy szekrény vagy asztal. Shazim Mohammad is hasonló projektbe kezdett a közelmúltban, amelynek eredményeként természetesen most is teljesen egyedi masina született.


(forrás: Shazim Mohammad) [+]

Az alapot egy „hivatalos” számítógép asztal szolgáltatta, amelynek monitortartó polca és az asztal síkja közötti rész keltette fel a modder érdeklődését, az így kialakult teret tökéletesnek látta a beépítésre. A megvalósított konfiguráció teljesítményét tekintve közepesen erősnek mondható, munkára és szórakozásra egyaránt alkalmas. Az ASUS Maximus V GENE alaplapba egy Intel Core i5-2500K processzor került, a rendszermemória mennyiségét azonban homály fedi. A képet egyetlen Radeon HD 7950 videokártya szolgáltatja, aminek egy hárommonitoros Eyefinity összeállítást kell kiszolgálnia. A megjelenítést három Dell UltraSharp U2312HM végzi, ezek egy átalakított háromkaros állvány segítségével tornyosulnak a felhasználó fölé.


(forrás: Shazim Mohammad) [+]

A konfiguráció folyadékhűtést kapott, amely egy XSPC Raystorm CPU blokkból, XSPC RX360 radiátorból, Swiftech pumpából és PrimoFlex zöld UV reagens tömlőkből áll, utóbbihoz remekül passzolnak a színben harmonizáló Gelid UV reagens ventilátorok. A teljes konfigurációt egy Corsair TX650M tápegység eteti. A végeredmény elég „káprázatosra” sikerült, az éjszakai játékok során legalább nincs szükség íróasztal lámpára, de fények egy mozdulattal ki is olthatók. A részletes munkanapló itt olvasható.


(forrás: Shazim Mohammad) [+]


(forrás: Shazim Mohammad) [+]


(forrás: Shazim Mohammad) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés