Hirdetés

Újabb Acer Nitro notebook játékosoknak

Az új Nitro 5-öt a cég a vékonyabb pénztárcájú játékosoknak szánja, és nemcsak Intel, de AMD hardverrel is kínálja majd.

Új taggal bővült az Acer Nitro noteszgépeinek sorozata: a Nitro 5 a cég közleménye szerint az alkalmi játékosoknak készült, és ez tetten érhető külsején is, ami azért nyomokban emlékeztet a Predatorokra. Ezen felül megkapjuk az Acer két ventilátort használó Coolboost rendszerét is, ahol mi magunk is beleszólhatunk a légkavarók fordulatszámába.


[+]

Ami a belsőt illeti, kijelzőként egy 15,6 hüvelykes Full HD felbontású IPS panelt kapunk, amelynek meghajtásáról többféle GPU is gondoskodhat. Az NVIDIA oldaláról a csúcsot itt a GeForce GTX 1050 Ti képviseli, míg az AMD készletéből a Radeon RX550-et lehet választani. A CPU esetén szintén nagy a kínálat, ugyanis nemcsak Intelt (Core i5/i7), de AMD termékeket is kérhetünk, ez utóbbiak a közlemény szerint hetedik generációs FX, A10 vagy A12-es APU-k lehetnek.

Memóriából legfeljebb 32 GB-nyi DDR4 kérhető, a háttértár pedig PCIe SSD-kből (max. 512 GB) és HDD-kből (max. 2 TB) állhat. A méretes házra bőven fértek csatlakozók, így kapunk gigabites Ethernetet, három Type A USB-t (két 2.0 és egy 3.1 Gen 1) és egy Type C konnektort is, szintén 3.1-es sebességgel, valamint egy HDMI kimenetet. Ami a megjelenést illeti, az EMEA régióban augusztusra számíthatunk, az árak pedig 1139 euróról indulhatnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés