Hirdetés

Megújul az Acer Nitro 5 laptop széria

A tajvani multi üdvöskéi szegmensükben a költséghatékonyabb megoldások közé fognak tartozni.

A gyártó frissített Nitro 5-ös noteszei most már Intel Core i7-9750H processzorra és a Turing alapú GeForce GTX 1650-es GPU-ra építkeznek, továbbá kétféle méretben lesznek megvásárolhatók: 15,6, illetve 17,3 hüvelykes IPS kijelzővel szerelt modellek közt választhatunk majd. Egy kicsi üröm az örömben, hogy a natív 144 Hz-ről vagy mondjuk a 3 ms-os válaszidőről le kell mondanunk - bár az is igaz, hogy ilyen grafikus vezérlővel maximum csak régebbi játékok esetén tudnánk érdemben kiélvezni a magas képfrissítés megkérdőjelezhetetlen előnyeit.


[+]

Nem csak az alap vas, de a küllem is átesett egy kis ráncfelvarráson; a képernyő kávája láthatóan karcsúbb lett, így első ránézésre némileg kompaktabb benyomást kelt. Az Acer leginkább az olyan belépőszintű, játékra alkalmas gépek ellenfelének szánja a Nitro 5-öst, mint amilyen például a nemrég AMD Ryzen processzorokkal frissített ASUS TUF FX505/FX705 vagy az MSI GF/GP családba tartozó notebookjai.


[+]

A masinák még a hó végén elindulnak hódító hadjáratukra, 800 dolláros alapárról kezdve a műsort. Ahogy az már csak lenni szokott, az EMEA régióban egy hónapot csúszik a piaci start és a legszerényebb árcédulán is 1000 euró fog figyelni. Hiába, az Atlanti-óceánon átkelvén érdekesen számítódik át a valuta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés