Hirdetés

Új vizekre evez az Inno3D

Az Inno3D a grafikus kártyák mellett egy újabb területen is megjelent, mégpedig a kisméretű alaplapok piacán. Első termékük – amely az iChill családot fogja gyarapítani – az NVIDIA Ionjára épült, annak is a referenciaváltozatára, de színezésében meglehetősen hasonlít a Zotac megoldására.

A Mini-ITX alaplapra az Intel Atom N270-es processzora került, ami mellé a két memóriafoglalatba maximum 8 GB-nyi DDR2-es memória társítható. A chipsetbe integrált grafikus mag 450 MHz-en dolgozik, a 16 shader processzor pedig 1100 MHz-es órajelen jár. Kimenetei között az analóg mellett DVI és HDMI csatlakozót is találni.

Bővítőhelynek csupán egy Mini PCI Express foglalatot alakítottak ki rajta, amibe gyárilag egy 802.11b/g/n szabványnak megfelelő Wi-Fi modul került, de a hálózatokhoz Gigabit Ethernet portján keresztül is csatlakoztatható. Merevlemezeket a SATA és eSATA portok fogadhatnak, emellett a hátlapon négy USB 2.0 és egy PS/2 port, valamint analóg és digitális audiokimenetek is találhatók. Az Inno3D egyelőre nem közölte az Ionra épült iChill alaplap pontos megjelenési idejét és árát sem.

Előzmények

Hirdetés