Hirdetés

Új technológiás fülhallgatóit mutatta be a Sony, 11 termék érkezik hamarosan

A Sony bemutatta új, BA, azaz Balanced Armature (kiegyensúlyozott armatúrás) technológiával felszeret hallójáratba helyezhető fülhallgatóit, melyek közül 11 modell érkezik. A BA hangszórók a ma használatos dinamikus megoldásokhoz képest egynegyed akkora méretűek csupán, ám ennek ellenére megőrizték a magas hangminőség előállításának képességét.

A BA hangszórók szigetelt burkolatban kapnak helyet, hogy a környezeti zajokat a lehető legjobban kiszűrjék, illetve a hangok kijutását is megakadályozzák. A gyártó szerint így mélyebb és teltebb hangzást kaphatunk.

A majd egy tucatnyi új fülhallgató öt csoportra osztható. Az XBA-1, XBA-2, XBA-3 és XBA-4 modellek az alaptípusoknak felelnek meg nagyszerű hangzással felvértezve. Sorrendben egy (teljes tartományú), kettő (teljes + mélynyomó), három (teljes + mély + magas), illetve négy (teljes + mély + magas + szuper mély) hangszórót tartalmaznak. Az XBA-1iP, XBA-2iP, XBA-3iP és XBA-4iP típusok ugyanazok lényegében, mint a sima XBA-k, csak távirányító is került a vezetékükre.

Sony XBA-4
Sony XBA-4

Az XBA-S65 jelzésű modell egy vízálló, lemosható verzió, amit a vállalat elsősorban a sportolóknak ajánl. Az XBA-BT75 vezeték nélküli, Bluetooth átvitelt használó változat, míg az XBA-NC85D a legkisebb és legkönnyebb kiadás digitális zajszűréssel. Mindegyikükben egyetlen teljes tartományú hangszóró található, a két utóbbi esetében pedig a Bluetooth adó és a zajszűrő áramkör is magába a fülhallgatóházba van beépítve.

A Sony új fülhallgatói novemberben jelennek meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés