Hirdetés

Új taggal bővült az Antec Performance családja

A P82 Flow névre keresztelt újdonság egyszerű vonalakkal és négy gyári ventilátorral rendelkezik.

Az Antec bemutatta Performance házszériájának új tagját, mely a P82 Flow megnevezést kapta, és bár a szellőzőrácsok mennyisége és mérete miatt tőlünk nem érdemelné ki ezt a nevet, az előlap mögé és a hátoldalra beszerelt, összesen négy darab 140 milliméteres ventilátorral talán mégis sikerül elérni némi légmozgást a beltérben.


[+]

A 480 x 454 x 215 milliméteres, üresen 7,78 kilós, maximum ATX alaplapokat fogadó ház egyszerű vonalakkal operál, megépítéséhez pedig rengeteg acélt és műanyagot használtak fel, ez alól egyedüli kivétel az edzett üvegből készült, kézzel oldható csavarokkal rögzített üveglap. A beltér maximum 178 mm magas processzorhűtő és 380 mm hosszú grafikus kártya beszerelését teszi lehetővé, míg a külön alsó kamrába száműzött tápegység hossza 220 milliméterben lett limitálva. Utóbbival egy légtéren lesz kénytelen osztozni a kivehető keretbe beszerelendő két darab 3,5, vagy 2,5 hüvelykes adattároló, illetve további két 2,5 hüvelykes meghajtó számára is találunk rögzítőpontokat az alaplaptálca hátoldalán, amiket igény esetén (hála a moduláris kialakításnak) átpakolhatunk a tálca másik felére is.


[+]

Ahogy azt már említettük, a rendszer hűtését gyári állapotban elöl három, hátul pedig egy 140 mm átmérőjű légkavaró végzi, amiket 120 milliméteres megoldásokra is lecserélhetünk, emellett kiegészíthetjük őket mérettől függően 2-3 további ventilátorral a tetőlemez alatt. Szerencsére radiátorok számára is hagytak elég helyet, így a vízhűtést preferálóknak sem kell csüggedniük, hátra 140, fentre 240, előre pedig 360 mm hosszú példányok is beférnek.

Az I/O panel a gépház – szemből nézve – bal oldalára került, itt sorakozik a bekapcsológomb és a reset kapcsoló mellett a két-két USB 3.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozó. Természetesen a LED világítás sem maradhatott le, ami szerencsére csak visszafogott mennyiségben érhető tetten az egyébként oldalra kinyitható előlap tetején, a szellőzőrács bal oldalán.


[+]

Az Antec P82 Flow már rendelhető a gyártó partnereitől 69,99 eurós vételáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés