Hirdetés

Hangszigetelt verzióval bővült az Antec P82 sorozata

A P82 Silent csak az oldallap típusát és a mellékelt ventilátorok számát tekintve különbözik a korábbi modelltől.

A tavalyi Flow verzió után egy újabb modellel bővült az Antec P82 sorozata, az újdonság esetében pedig már a Silent utótagból is sejthetjük, hogy ezúttal a hangtalan működésre gyúrtak rá a mérnökök. A P82 Silent fizikai méreteit és egyéb specifikációit tekintve megegyezik a P82 Flow modellel, a különbséget mindössze az jelenti, hogy előbbi üveg helyett belülről hangszigetelt, acél oldallapot és négy helyett három, 120 mm átmérőjű ventilátort kapott.


[+]

A 454 x 215 x 480 mm kiterjedésű, üresen 7 kg tömegű gépház Mini-ITX, microATX és ATX méretű alaplapok fogadására képes, míg grafikus kártyákból a 380 milliméteres, illetve ennél rövidebb modellek közül válogathatunk, a processzorhűtő magasságát pedig 178 milliméterben maximalizálták.

A legfeljebb 220 mm hosszú tápegységek az ebből a célból leválasztott alsó kamrában foglalhatnak majd helyet, de találunk itt még két 3,5 hüvelykes meghajtóhelyet is. Számítógépünket további két, 2,5 hüvelykes adattárolóval bővíthetjük, ezeket az átszerelhető rögzítőelemnek köszönhetően az alaplaptálca bármelyik oldalára felszerelhetjük.


[+]

A gyári hűtést természetesen nem vagyunk kénytelenek elfogadni, a gyárban összesen hét ventilátor számára alakítottak ki rögzítőpontokat, de igény esetén vízhűtést is használhatunk, ugyanis lehetőségünk van az ehhez tartozó radiátorok beszerelésére is, maximum 360 mm hosszúságig.

A bekapcsoló- és reset gombot, egy háromállású ventilátorvezérlőt, illetve a két-két jack és USB 3.0 csatlakozót felvonultató I/O panelt az előlap bal oldalán kell keresnünk, míg jobb oldalt és felül a szellőzéshez szükséges rácsok kaptak helyet.

Az Antec P82 Silentet a mai naptól tudjuk megvásárolni 83 eurós áron, közvetlen a gyártó partnereitől.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés