Hirdetés

Új noteszgépek az Asus-tól

Az új családok az A2500D, az L4500R és a W1000N fantáziadús nevekre hallgatnak. Természetesen mindegyik sorozattal találkozhatnak majd az érdeklődők a hannoveri CeBIT-en. Az A2500D és az L4500R család tagjai már most kaphatók 1299 eurótól.

A W1000N sorozat Pentium M processzorral, 15 colos TFT-vel és mélynyomós hangszóróval van felszerelve. Az egyes noteszekben az ATi Mobility Radeon 9600 Pro grafikus magja dohog. A család tagjai tv-tunerrel is fel lesznek szerelve. A beépített memória mennyisége, a CPU órajele és más paraméterek a kiválasztott modell kiépítésétől függ majd.

Az A2500D család tagjaiban szintén az ATi Mobility Radeon 9600 Pro grafikus chipje végzi dolgát. A processzorok terén ezúttal az AMD a beszállító: az XP-M típusú processzorok gondoskodnak a megfelelő teljesítményről. Ezekben a modellekben is megtalálható lesz a mélynyomó, amely főleg a DVD-filmeket teszi majd élvezetessé. Az öt USB2.0 csatlakozás és a beépített kártyaolvasó (SD, MMC, MS és MS Pro kompatíbilis) igen praktikus kiegészítője a sorozatnak. Időszerű az IEEE 802.11g szabványt támogató WLAN is.

Végül az L4500R az Intel Centrino technológiája köré épül. Hálózatba kötni hagyományos módon (vezetéken keresztül), illetve WLAN (vezeték nélkül) segítségével lehet az egyes készülékeket. Az L4500R nagy előnye a halk működés: hőérzékelők szabályozzák a szellőzést, amiáltal alacsonyan tartható a készülék zajszintje. Speciális szolgáltatása e készülékeknek az úgy nevezett Audio DJ funkció, amely lehetővé teszi a készülék bekapcsolása nélküli audio CD lemezek hallgatását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés