Hirdetés

Új notebookok a Toshibától

Valljuk be: notebookokon az ember legkevésbé sem szokott játszani. A Toshiba szerint ez így nincs rendben, ezen változtatni kell - mindenképpen. Nosza - gondolták, s piacra is dobtak egy kifejezetten játékcélokra készült készüléket és egy Centrino-notebookot. Mindkettőnek 15-colos TFT-kijelzője van.

A Toshiba Tecra-S1 súlya 2,9 kilogramm, és egy Intel i855 chipsetes alaplapra, valamint egy 1,3 GHz órajelű Pentium-M processzorra épül. A készülék 256 MB (maximum 2 GB-ig bővíthető) DDR RAM-mal, 32 MB DDR memóriával ellátott ATI Mobility Radeon 9000 videokártyával, 30 GB-os, SMART-technológiát alkalmazó merevlemezzel és egy, a DVD-ket 8x-os sebességgel olvasó és az írható CD-ket 24-, az újraírható CD-ket pedig 10-szeres tempóval író kombó meghajtóval rendelkezik. Nem hiányozhat az integrált modem, az integrált WLAN, a Bluetooth-antenna, valamint a soros, a párhuzamos, a PS/2-, az Infra- és a három USB 2.0-port sem. A Toshiba Windows XP Professional operációs rendszert mellékel az 1.940 euróba kerülő notebookhoz.


Forrás: www.chip.de

A Toshiba Satellite 5200-903 újdonsága a Cpad nevű eszköz. Ez az LCD-vel is kiegészített touchpad látja el a scroll-funkciókat, a multimédia vezérlését, az aláírás- és a jegyzetbevitelt. A legújabb Satellite modell "motorja" egy 2,2 GHz órajelű mobil Pentium-4 processzor. Ezen kívül van benne kétszer 256 MB DDR266-os memória, egy 64 MB DDR-RAM-mal felvértezett GeForce FX-Go-5600 videokártya, egy DVD-R/-RW-író és egy SMART-technológiát használó, 60 GB-os merevlemez is. Az integrált modem, a négy USB 2.0- és a Firewire port, a Wi-Fi-antenna és az SD memóriakártya slot itt sem hiányozhat. Az 1700 euróba kerülő készülékre a Toshiba két év (gyári) garanciát vállal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés