Hirdetés

Merevlemezes MP3-lejátszó a Toshibától

A Toshiba Gigabeat G20 szélessége 7,65, magassága 1,27, hossza 8,95 cm; súlya 138 gramm. A készülék érdekessége, hogy az adatokat egy 20 GB-os winchesteren tárolja. Az eszköz az MP3, a WAV és a WMA formátumú zenei fájlokkal egyaránt elboldogul - a zene-fájlok bitrátája 16-320 kbps lehet. A lejátszót USB 2.0 porton csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz, üzemideje maximum 11 óra.


Forrás: www.golem.de

A lítiumionos akkumulátor sajnos rögzítve van a készülékben, cserébe viszont akár 500-szor újratölthetjük. Csak összehasonlításul: az Apple iPod akkuja 8, a Creative Jukebox Zen NX cserélhető akkuja 14 órán át tud működni. Az eszköznek csupán egy fejhallgató csatlakozója van. 128 kbps-os bitráta mellett, az MP3-formátum alkalmazásával körülbelül 332 órányi zenét tárolhatunk a termék 20 GB-os háttértárolóján. A számok részleteit (előadó neve, dal címe stb.) a Gigabeat G20 160x86 képpontos, háttérvilágítású monokróm LCD-jén tekinthetjük meg. A számokba bele is hallgathatunk 10 vagy 60 másodperc erejéig, átlapozhatjuk az albumokat és a lejátszási listákat. A megunt számokat akár is le is törölhetjük a HDD-ről.


Forrás: www.golem.de

A Toshiba Gigabeat G20 októbertől lesz kapható Japánban - az ezüst színű házba szerelt G20-hoz egy USB-s dokkolóállomás jár. Korlátozott számban elérhető lesz egy zafírkék változat is. Érdekesség, hogy a készülék több nyelven is tud. A Toshiba árat egyelőre még nem közölt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés