Hirdetés

Új merevlemezes zenegépek a Philipstől

A Philips újabb merevlemezes zenelejátszókat dobott piacra. A GoGear hdd065 és a GoGear hdd070 2 gigabájtos, a GoGear hdd050 pedig 1 gigabájtos tárolót tartalmaz. A készülékek kisebbek egy hitelkártyánál, vastagságuk 18 mm, tömegük pedig nem éri el a 100 grammot. A robusztus, mégis könnyű magnéziumház elegáns megjelenést kölcsönöz nekik.

A zenegépek MP3 és WMA formátumú fájlokat képesek lejátszani, az ID3-támogatás révén a zeneszámok több szempont (előadó, album, műfaj vagy egyéni listák) szerint is rendezhetők. A navigációt intuitív kezelőfelület és LCD-kijelző segíti. Az adatátvitel a gyors USB 2.0 interfészen történik, a mellékelt Musicmatch Jukebox szoftver nemcsak a másolásban, hanem a PC-n található gyűjtemény menedzselésében is közreműködik. A GoGear hdd070 egy FM-rádiót is magában foglal, amely tíz állomás tárolására képes.

Nagyobb, 20 GB tárhelyet kínál a GoGear hdd120, amely 399 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron már elérhető az európai piacon is. A készülék specialitása, hogy integrált mikrofonnal és digitális, illetve analóg bemenettel is rendelkezik, így a számítógéptől függetlenül is használható hangrögzítésre.

A GoGear hdd065 és hdd070 szeptember második felétől lesz kapható 229, illetve 249 eurós áron, míg a GoGear hdd050 novemberben jelenik meg, és 199 euróért lesz megvásárolható.


GoGear hdd050


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés