Hirdetés

Új Logitech kiegészítők jelentek meg

A Logitech egy új távirányítóval bővítette jelenlegi kínálatát, név szerint a Harmony 900 modellel. A rádiófrekvenciás eszköz segítségével nem szükséges közvetlen rálátást biztosítani a tévéhez, játékkonzolhoz vagy DVD-lejátszóhoz, így egyszerűen kezelhető. A tartozékok között található infravörös jeladókat az irányítani kívánt eszközök közelében kell elhelyezni, de a távirányítóval már rádióhullámok segítségével kommunikálnak.

Logitech Harmony 900
Logitech Harmony 900 [+]

A Harmony 900-ason egy színes érintőképernyő is helyet kapott a szokásos gombokon felül, ami segíti az éppen kezelni kívánt eszköz kiválasztását. A gombkiosztás négy elkülönített zónára oszlik: számgombokra, hagyományos, DVD-s vezérlőbillentyűkre, hangerőszabályozó és csatornaváltó billenőgombokra. Beállítása egy telepítő varázslóval történik, ami internetes kapcsolatot igényel, a Logitech adatbázisában jelenleg több mint 5000 gyártó 225 000 készüléke szerepel. Az univerzális távirányító szeptembertől lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára 399 dollár.


[+]

A cég iPod-hoz is készített kiegészítőket. Két dokkolót is bemutattak, amelyeket – amellett, hogy a készülék töltésére alkalmasak – hangszórókkal is felszereltek. A Logitech Rechargeable Speaker S315i egyetlen töltéssel 20 órán át képes üzemelni (energiatakarékos üzemmódban). A tiszta hangzást és az erőteljes mélyeket egyedi tervezésű hangsugárzók biztosítják. A dokkoló minden olyan termékkel használható, amelyet Apple Universal Dock Connectorral láttak el.

Logitech Rechargeable Speaker S315i
Logitech Rechargeable Speaker S315i

A Logitech Portable Speaker S125i kevesebb mint 500 grammot nyom, ezért kifejezetten hordozásra ajánlja a cég. 4 darab AA ceruzaelemmel vagy akkumulátorral használható, de lehetőség van hálózatról is üzemeltetni. 3,5 mm-es jack csatlakozójára – ami az S315i-n is megtalálható – bármilyen külső eszköz csatlakoztatható, és 10 órán keresztül képes működni. A gyártó Bass Boost gombot is elhelyezett rajta, ami a mély hangok kiemelésére szolgál. Mindkét modell még augusztusban a boltokba kerül, az S315i 99, az S125i pedig 69 euróba fog kerülni.

Logitech Portable Speaker S125i
Logitech Portable Speaker S125i

Előzmények

Hirdetés