Hirdetés

Új Kraken fejhallgatókkal dupláz a Razer

A V2-ből lesz hagyományos sztereó és egy USB-s, 7.1-es kiadás is.

A Razert elkaphatta valamiféle termékfrissítési láz, mivel a DeathAdder egér után újabb eszközöket fejlesztett tovább. Ezúttal a Kraken fejhallgatók/headsetek kerültek a tervezőasztalra, ahol megszületett a Kraken Pro V2 és a Kraken 7.1 V2. A korábbi modelleknek megfelelően előbbi egy hagyományos jack csatlakozós, vezetékre aggatott kezelőszervekkel ellátott sztereó headset, míg az utóbbi a virtuális 7.1-es térhangzást támogató, USB-n csatlakozó modell, természetesen ez is teljesen visszatolható, flexibilis szárú mikrofonnal szerelve, de ennél a modellnél aktív zajszűréssel párosítva.

A Razer Kraken Pro V2 és a 7.1 V2 külsőre látszólag teljesen megegyezik, leszámítva a LED-es logót (ami csak a 7.1 kiváltsága) és a kábelezést
A Razer Kraken Pro V2 és a 7.1 V2 külsőre látszólag teljesen megegyezik, leszámítva a LED-es logót (ami csak a 7.1 kiváltsága) és a kábelezést [+]

Az új Krakenekben közös a 32 ohmos, neodímium mágnesekkel operáló 50 milliméteres hangszóró, ami előrelépés a korábbi 40 millimétereshez képest, ráadásul a frekvenciaátvitel a szokásos 20 Hz-20 KHz helyett 12 Hz-től 28 kHz-ig terjed. A Pro V2 érzékenysége 118 dB, a 7.1 V2-é pedig 123 dB. Közös továbbá a felépítés, aminek alapja az unibody alumínium keret, ami az eddigieknél flexibilisebb és strapabíróbb. Nagyobbak és puhábbak, valamint jobb szellőzést biztosítanak az új fülpárnák, amiből kétféle is lesz, így akinek nem felel meg a csomagban lévő körkörös kivágású, az rendelhet hozzá oválisat. A kényelmet nem csak ez, hanem az újratervezett fejpánt is fokozza, ami kevésbé szoros, így hosszabb idejű viselést tesz lehetővé.


[+]

A két új Kraken headet leváltja a korábbi modelleket, amelyek már a hónap folyamán megérkeznek és természetesen Európában is kaphatóak lesznek. A Pro V2-ért 90 eurót, míg a 7.1 V2 modellért 110 eurót kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés