Hirdetés

Új Dell Studio XPS notebookok érkeztek

Két új notebookot vezet be a Dell a Studio XPS termékvonallal, a 13 hüvelykes Studio XPS 13-at és a 16 hüvelykes Studio XPS 16-ot. Készülékházuk – a méretkülönbségtől eltekintve – megegyezik, magnéziumötvözet, szálcsiszolt alumínium, bőr és műanyag felhasználásával készült. A két modell már kapható, áruk 1200 dollárról indul, és a Dell honlapján egyedileg válogatott alkatrészekből az igényeknek megfelelően változtatható a kialakításuk.

A kisebbik modell LED-es háttérvilágítású, WXGA felbontású kijelzőt kapott, melynek meghajtásáról az NVIDIA Hybrid SLI képességekkel is rendelkező GeForce 9400M vagy 9500M grafikus processzora gondoskodik. A 16 hüvelykes modell kapható lesz 1920x1080 felbontású megjelenítővel is, amit egy Mobility Radeon 3670-es szolgál ki. A processzorválaszték kétmagos Intel Core 2 Duo típusokból áll, az XPS 13 maximum 4, az XPS 16 maximum 8 GB DDR3-as, 1066 MHz-es memóriával rendelkezhet.

Hagyományos, 320 vagy 500 GB-os merevlemezek mellett 128 GB tárkapacitású Solid State meghajtó is rendelhető, az optikai egység alapkiépítésben egy kétrétegű lemezekkel is elboldoguló DVD-író lett, ami a nagyobbik notebook esetében Blu-ray kombóra cserélhető. A vezeték nélküli hálózatokhoz való kapcsolódáshoz mindkét típus beépített Wi-Fi (802.11n) támogatással rendelkezik, de opcionálisan 3G és Bluetooth modul is rendelhető. A multimédiás képességeket az 1,3 vagy 2 megapixeles webkamera, a beépített hangszórópár, az integrált HD audiokodek, illetve egy Creative X-Fi kártya biztosítja.

Az energiaellátásról egy 56 Wh kapacitású, hatcellás akkumulátor gondoskodik, ami akár kilenccellásra is cserélhető a hosszabb üzemidő érdekében. A Dell operációs rendszerként a Windows Vista 64 bites változatait, a Home Premiumot (SP1-gyel), illetve az Ultimate verziót választotta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés