Hirdetés

Új Dell (PRODUCT) RED modellek érkeztek

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Dell is csatlakozott az afrikai AIDS-betegek gyógyszerellátását támogató programhoz. A gyártó a (PRODUCT) RED modellkínálatot most három új modellel bővítette. A „New World”, „Shine Within” és „Healing Patterns” fantázianevű modellek a Studio 15, illetve 17 sorozat részeként kerülnek piacra, kijelzőfedelüket három művész, Joseph Amedokpo, Siobhan Gunning és Bruce Mau víziói díszítik, ezek az AIDS elleni harcot szimbolizálják. A Dell minden eladott modell árából 20 dollárt  továbbít a Nemzetközi AIDS Alap számlájára.

A 499 eurótól induló Studio 15 modellek Core 2 Duo processzorokkal, maximum 4 GB rendszermemóriával, integrált, illetve ATI Mobility Radeon HD 3450-es (256 MB) grafikus megoldással, 15,4 colos kijelzővel és akár 320 GB-os SATA (5400 rpm) merevlemezzel kerülnek forgalomba. A gyártó természetesen optikai meghajtóval (DVD vagy Blu-ray), webkamerával és gazdag kommunikációs lehetőségekkel (Wi-Fi, 4 USB 2.0, VGA, LAN, HDMI, FireWire, Bluetooth) is felszereli őket.

Az 549 eurótól megvásárolható Studio 17-es notebookok a 15 colos változathoz képest nagyobb kijelzőt (17 col), ATI Mobility Radeon HD 3650-es (256 MB) grafikus vezérlőt, valamint nagyobb tárhelyet (akár 640 GB) kínálnak. 3,57 kilogrammos tömegüknek köszönhetően csaknem egy kilóval nehezebbek, mint a Studio 15-ös modellek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés