Hirdetés

Új A4-es Canon szkenner

A Canon CanoScan 3200F típusú készülék újdonságai közé tartozik a továbbfejlesztett QARE Level 2 technológia és az optimalizált Fast-Multi-Scan funkció. Előbbi automatikusan eltávolítja a por- és karcolásnyomokat a beszkennelt képekről és dokumentumokról, ráadásul a szoftver még a színeket is optimalizálja. A Fast-Multi-Scan funkció segítségével pedig akár 10 egymás mellé fektetett képet is be tudunk úgy olvasni, hogy utánna a program a merevlemezre külön-külön menti le a fotókat.


Forrás: www.k-hardware.de

Egy különleges ASIC-vezérlővel lehetővé vált a szkennelési folyamat lerövidítése is. Így egy 600 dpi felbontású, A4-es formátumú anyag körülbelül 15 másodperc alatt kerül a PC-nkbe, vagy a Macintoshunkba. Az USB 2.0 csatlakozás is a gyors működést segíti. A Canon CanoScan 3200F rendelkezik egy dialevilágító-egységgel is. Ennek optikai felbontása 1200x2400 dpi, a színmélysége pedig 48 bit.


Forrás: www.canon.com

Az eszközhöz mellékelt szoftvercsomag ezúttal is bőséges. Része az Arcsoft PhotoStudio 5.5 képszerkesztő, az OmniPage SE 2.0 karakterfelismerő és az Ulead DVD Picture Show 2.0 SE diashow-készítő program. Igaz, utóbbi csak a Windows operációs rendszerek alatt használható. A Canon CanoScan 3200F októbertől lesz elérhető 99 euróért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés