Hirdetés

Direkt-nyomtató a Canon-tól

A Canon i560 típusú nyomtató új szolgáltatásának (közvetlenül csatlakoztatható a fényképezőgép a printerhez) igénybevételéhez azonban az is szükséges, hogy az adott digitális fényképezőgép is támogassa a Pictbridge nevű új közvetlen-nyomtatási szabványt. A készülék fekete-fehér oldalakból 22 darabot, míg színesből 15-öt printel ki percenként 4800 dpi maximális felbontással. Az i560 tintapatronjai színenként cserélhetők.


Forrás: www.pcwelt.de

Várhatóan egyre több Pictbridge-szabványt támogató digitális fényképezőgép jelenik majd meg a piacon. Az i560-as lesz az első Pictbridge-kompatibilis tintasugaras nyomtató a piaci kínálatban. A kamerát egyébként egy USB-porton köthetjük a printerhez, a kinyomtatandó kép kiválasztása a fényképezőgép kijelzőjén keresztül történik. A Pictbridge azért számíthat nagy sikerre, mert eddig a direkt nyomtatást csak a gyártó saját termékeivel lehetett megoldani, két gyártó két különböző termékével ez nem volt lehetséges.

A Canon i560 szeptembertől lesz kapható 179 euróért. A készülék kompatibilis a jelenlegi Windows és MacOS operációs rendszerekkel, illetve a Exif Print 2.2 képformátummal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés