Hirdetés

Új 3D Vision Sorroundos gépezet az AVADirecttől

A testreszabható asztali számítógépeket árusító AVADirect a napokban mutatta be legújabb masináját, amellyel már használható az NVIDIA 3D Vision Sorround technológiája, azaz egyszerre három monitoron, 3D-ben lehet játszani. Az alapgép ára 2200 dollár körül kezdődik, a határ pedig szinte a csillagos ég. Alaplapként Intel X58 chipsetes megoldást választhatunk, amibe Core i7-es processzor kérhető, akár 3,33 GHz-es órajellel is.

A csúcshardverek hűtéséről sem feledkeztek el a tervezők, és a népszerű gyártók különféle léghűtéses megoldásai mellett folyadékos rendszer is rendelhető. A DDR3-as memóriából 3 GB-nál kevesebbet nem is kérhetünk, de ha ez is kevésnek bizonyulna, akkor egészen 24 GB-ig lehet elmenni. A megfelelő grafikai megjelenítésről az NVIDIA GeForce modelljei gondoskodnak, így a GTX 400-as és 200-as sorozatának tagjai vethetők be, akár három darab is, egyenként 1,5 GB VRAM-mal.

Összesen hat darab háttértár szerelhető a gépbe, és ezek maximum 2 TB-os kapacitású merevlemezek, vagy 512 GB-os SSD-k lehetnek. Természetesen az adattárolók különféle RAID tömbökbe is összekapcsolhatók. Monitorként három 22”-es, 1680x1050 pixeles felbontású, 120 Hz-es, vagy három 23,6”-es Full HD-s, ugyancsak 120 Hz-es készülék rendelhető az AVADirect konfigurációjához. A rendszer a további részletei itt tekinthetők meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés