Hirdetés

U.S. Robotics Garancia Olimpia

December 2-án az RRC Hungary Kft., a 3Com, APC, ViewSonic, PalmOne, U.S. Robotics, Cisco, IBM és ZyXEL hazai disztribútora rendhagyó esemény keretében tartotta meg a 2004-es Telekom Iskola díjkiosztó ünnepségét. A díjkiosztón az RRC azon üzleti partnerei kaptak oklevelet, pénzutalványt és az internetkapcsolat megosztására használható routereket, akik sikeresen letették a többfordulós RRC Telekom vizsgát.

A díjakat Bokrossy Gábor cégvezető adta át a jelenlévő partnereknek, és egyúttal bejelentette a U.S. Robotics Garancia Olimpia megrendezését is, melynek keretén belül a U.S. Robotics központ kifejezett kérésére Magyarországon kell megsemmisíteni a garanciális cserék miatt felhalmozódott termékeket. A Garancia Olimpia a következő versenyszámokból állt:

  • alaposan tapossa laposra,
  • firmware downgrade kalapáccsal,
  • wireless eszköz távhaj(l)ítás.

A vállalkozó kedvű partnerek között új U.S. Robotics 802.11g Wireless Turbo Routereket sorsoltak ki, már amennyiben legalább egy terméket megfelelő mértékben megsemmisítettek. Mint kiderült, ennek a feltételnek nem is volt olyan könnyű eleget tenni, hiszen az eszközök meglehetősen robosztus szerkezetűek, főleg a teljesen fémházas darabok. Sajnos egy idő után a többkilós kalapács is bedobta a törülközőt, illetve az alátámasztást adó asztal is végzetes sérüléseket szenvedett. Ezen apróságok sem szegték azonban kedvét a résztvevőknek, és egyéb alternatív módokon teljesítették a feladatot. A 100 %-os részvételi arány mellett, rendkívül jó hangulatban megrendezett esemény végén a három nyertes megkapta jól megérdemelt jutalmát.

Az eseményről készült videófelvételek itt érhetők el: [1] [2]

Azóta történt

  • Router játékosoknak

    A D-Link vezeték nélküli gigabites routere prioritással kezeli a játékprogramokat.

Hirdetés