Hirdetés

Kifejezetten hanghívásokhoz való a Turtle Beach új wireless headsetje

A játékosokon kívül azok is szimpatikusnak vélhetik a gyártó megoldását, akik gyakran nyúzzák például a Discord, a Skype, a Zoom, illetve a Teams programokat.

A Turtle Beach egy olyan headsetet mutatott be, amelyet elsősorban azoknak szánnak, akik már rendelkeznek korrekt hangrendszerrel – és annak hangminőségéből nem kívánnak engedni –, így csupán a szóbeli a kommunikációhoz szeretnének valamilyen eszközt a fejükre/fülükre aggatni. A Recon Air névre hallgató konstrukció kétféle változatban készül; míg az egyiket Xbox Series X/S és Xbox One gépekhez, addig a másikat PlayStation 4, illetve PlayStation 5 konzolokhoz tervezték, de mindkét verzió egyaránt összeboronálható PC-vel, Apple vasakkal, továbbá iOS-t vagy Androidot futtató ketyerékkel.

Balra a PlayStationhöz, jobbra az Xboxhoz való verzió látható
Balra a PlayStationhöz, jobbra az Xboxhoz való verzió látható [+]

Az 5.1-es Bluetooth kapcsolattal dolgozó apparátus 10 mm-es mono sugárzója a 20-tól 20 000 Hz-ig tartó frekvenciaválasz-tartományt képes lefedni, zajszűrést alkalmazó mikrofonja pedig a 100 és 10 000 Hz közti hangokat továbbítja a fogadó fél irányába. A kezelőszerveket tömörítő készülékházhoz csatlakozó kampó megfordítható, ergo akár a jobb, akár a bal fülünkre felhelyezhetjük a szerkezetet, és a kényelmes viselést az is megkönnyíti, hogy a termék dobozából három (különböző méretű) szilikondugó kerül elő.


[+]

Az akkumulátor nagyjából 10 órás üzemidőt ígér, és a gyorstöltés támogatásának köszönhetően 15 perc alatt mintegy 3 órára elegendő kraftot tudunk bele "tankolni" a mellékelt (Type-C-s) töltőkábellel, és a firmware frissítését lehetővé tévő Audio Hub applikációval kompatibilis perifériához jár egy vezeték nélküli vevőegység, amelynek hála egyszerre párosíthatjuk azt össze konzolunkkal, valamint mobilunkkal. A vállalat 40 eurót kóstáló újonca már előrendelhető státuszban van, az értékesítés pedig várhatóan május 9-én veszi kezdetét.


[+]

Előzmények

Hirdetés