Hirdetés

Minden konzollal használható a Turtle Beach új fejhallgatója

A Stealth 600 Gen 2 Maxnál nem számít, melyik táborhoz tartozunk, az Xbox és PS kompatibilitás is adott.

A legtöbb vezeték nélküli fejhallgatóra igaz, hogy vagy Xbox konzollal, vagy minden mással (PlayStation, Nintendo Switch, PC, stb) kompatibilis, előbbi egyedi kapcsolódási módja miatt viszont nagyon ritka, hogy egyetlen fejhallgató mindkét tábor igényeit kielégítse. A Turtle Beach most talált megoldást a problémára, ugyanis a most piacra dobott Stealth 600 Gen 2 Max USB-s, 2,4 GHz-es vevőegységére került egy kapcsoló, mellyel választhatunk, hogy Xboxhoz vagy más eszközökhöz csatlakoztatva használnánk a fejhallgatót, így az újdonság a Microsoft konzoljai mellett negyedik és ötödik generációs PlayStationnel, Nintendo Switch-csel és PC-vel is kompatibilis.


[+]

Tekintve, hogy a 2020-as Stealth 600 Gen 2 ráncfelvarrott verziójáról van szó, a hardver nagyjából maradt ugyanaz, továbbra is egy 50 mm átmérőjű hangszórópár hangját élvezhetjük, melyek hangerejét (a játék-voicechat balanszával egyetemben) dedikált tárcsák segítségével állíthatjuk. Térhangzás megszólaltatására ugyan nem képes a fejhallgató, került viszont bele többféle hangprofil, köztük egy Superhuman Hearing elnevezésű is, mely főleg a lépések felerősítésében jeleskedik, így elsősorban az FPS játékosok fogják majd hasznosnak találni.


[+]

A felhajtva némítható mikrofonnal és 48 órás üzemidőre képes, USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető beépített akkumulátorral rendelkező Stealth 600 Gen 2 Max április elejétől lesz megvásárolható fekete, piros és fehér színváltozatban, 129,99 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés