Hirdetés

Tuningbajnokságot indít a Scythe

A holnapi naptól egészen szeptember 14-ig lehet nevezni a Scythe által kiírt tuningbajnokságra, mely két kategóriában oszt értékes nyereményeket a maximumot elérő résztvevőknek. A versenyre a világ összes országából fogadják a rendszerüket határértéken üzemeltető felhasználók jelentkezését, a díjak egy résztét pedig régiónként osztják ki.


Scythe Katana léghűtés: a tuningolók is kedvelik

A léghűtéses rendszerek viadalára gyakorlatilag bármilyen PC-vel lehet jelentkezni, itt az egyetlen nevezési feltétel annyi, hogy a számítógép processzorát valamilyen Scythe megoldás hűtse. Az extrém hűtés kategóriában ez a limit is megszűnik, itt mindenféle – nevéből is adódóan – extrém hűtési megoldás használata megengedett. Ez utóbbi kategóriának egyébiránt világszerte egy bajnoka lehet csak (a léghűtéses versenyben az abszolút első mellett régiónként külön hirdetnek eredményt), természetesen ő kapja majd a legértékesebb díjat is, melynek pontos kilétéről egyelőre nem árul el részleteket a Scythe.

A nevezés részletei, a részvételi feltételek, valamint a „kötelező gyakorlatoknak” minősülő tesztprogramok, benchmarkok listája, illetve az eredmények elfogadásához szükséges tesztmetódus-leírások megtekinthetők a japán vállalat weboldalán.

Előzmények

Hirdetés