Hirdetés

Digitális tévé- és rádióadások vételére teszi alkalmassá az iPadet a Trust

Az idei nyár rengeteg sporteseményt tartogat, melyek java része a tévében is követhető lesz. Szerencsére a különböző hordozható eszközöknek hála már nem muszáj a négy fal árnyékában követni az eseményeket, így amennyiben rendelkezünk a megfelelő kiegészítőkkel, mint például egy tévétunerrel, akkor otthonunktól távol, akár szabadtéri elfoglaltság során sem maradunk le ezekről.

Az újonnan bejelentett Trust Wireless TV & Radio for iPad elnevezésű eszköz az Apple iPad 2-t és az új iPadet ruházza fel az ingyenesen fogható földfelszíni digitális tévéadók (DVB-T) és analóg rendszerű rádióadók vételének képességével. A tuner beüzemelése és használata nem igényel különösebb hozzáértést. A táblagéphez csatlakoztatás után az Appstore-ból telepíteni kell a felkínált alkalmazást, majd ezt követően megvárni, amíg az automata keresés végez a fogható csatornák hangolásával.

Ezután kezdődhet a tévézés, rádiózás, vagy akár a tévéadás felvétele, ugyanis erre is van lehetőség. Fontos megemlíteni, hogy a Trust tuner táplálása egy beépített, USB-ről tölthető akkumulátorral történik, azaz tápellátása teljesen független a táblagépétől.

A Trust Wireless TV & Radio for iPad már megvásárolható 31 499 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés