Hirdetés

Trust: vezeték nélküli billentyűzet és egér

A Trust két, vezeték nélküli billentyűzetet és egeret magában foglaló szettet mutatott be. A 3011A Wireless Optical Deskset klaviatúrája a hagyományos billentyűkön kívül 19 programozható gombot is kínál a multimédiás és irodai alkalmazások gyakran használt funkcióinak gyors eléréséhez. Ezek a funkciók egy képernyőmenüben is megjelennek, amely a Num/Caps/Scroll lock billentyűk állapotáról is felvilágosítást ad.

A görgetőgombbal is felszerelt egér optikai szenzora 800 dpi felbontást nyújt. Az eszköz szimmetrikus, így bal- és jobbkezesek egyaránt használhatják; oldalának gumírozása szintén a kényelmet szolgálja. A számítógéppel való összeköttetést egy PS/2 felületű rádióegység biztosítja, amely a billentyűzettel és az egérrel a 27 MHz-es tartományban tartja a kapcsolatot, legfeljebb 2 m távolságban. Az egyes perifériákhoz egyébként egyedi azonosító kódok rendelhetők, így az sem okoz zavart, ha egy helyiségen belül több szett üzemel. Az eszközök jelzik, ha a bennük lévő elem a kimerülés határán van.

A billentyűzet, az egér és a vevő mellett a készlet tartalmaz két AA méretű elemet a billentyűzet, két AAA méretű elemet az egér számára, egy CD-ROM-ot a meghajtókkal, kezelőszoftverrel és használati utasítással, valamint egy többnyelvű nyomtatott használati utasítást is. A csomag javasolt kiskereskedelmi ára 8990 forint.

Az előbbivel azonos klaviatúrával, de gyengébb egérrel kerül forgalomba a Trust 3010A Wireless Deskset. Az egér itt csak 400 dpi felbontással és öt helyett három gombbal rendelkezik. A szett ára ennek megfelelően szerényebb: 5990 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés