Hirdetés

Tritton Warhead 7.1 vezeték nélküli headset Xbox 360-ra specializálódva

A Tritton bejelentette a Warhead 7.1 headsetet, amely állításuk szerint az első olyan valóban vezeték nélküli füles, amely kifejezetten Microsoft Xbox 360-hoz készült. A központi állomás a játékkonzolhoz optikai és RCA kábellel kapcsolódik, elején pedig visszajelző LED-ek segítségével minden fontosabb információ leolvasható az aktuális üzemmódokkal kapcsolatban.

A fülhallgató tápellátásáról könnyen kivehető akkumulátor gondoskodik, amely az állványban tölthető, viszont szerencsére ebből kettő is lapul a csomagban, így ha lemerülne a telep, úgy az állomásból máris elő lehet kapni a friss, ropogós cseredarabot, ezzel a módszerrel hosszas, folyamatos működtetésnek sincs akadálya. A füles a bázissal nem a szokásos 2,4 GHz-es, hanem az 5,8 GHz-es tartományban kommunikál, ezzel is elkerülve az esetleges interferenciákat, így 10 méteres távolságig tökéletes, tömörítetlen hangfolyamot nyújt a Warhead 7.1. Nevével ellentétes módon belsejében egy sztereó, 50 mm-es neodímium hangszórópár szólaltatja meg a hangokat, teszik mindezt 25 Hz és 20 kHz között. Vagyis a térhatást virtuálisan, a szokásos Dolby Headphone technológiával érik el.

A fejhallgató két oldalán minden szükséges kezelőszerv helyet kapott, amelyek segítségével a mikrofon és a hangszórók hangereje is állítható, különböző előre definiált hangszínek között lehet váltogatni, sőt, az is a játékos döntése, hogy szeretné-e visszahallani saját hangját, vagy sem. A flexibilis száron ülő mikrofon egyébként egyetlen mozdulattal lecsatolható a headsetről, így ha nincs szükség rá, akkor nem lóg be feleslegesen az ember látóterébe.


[+]

A Tritton Warhead 7.1 vezeték nélküli headset Xbox 360 headset mellett minden szükséges kábel és adapter megtalálható a csomagban, viszont nem olcsó darab, Európában 279 euró szerepel árcéduláján.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés